Čtrnáctý výdej 13. 11. 2024

20.11.2024
  • Neúpný seznam:
  • 1 řapíkatý celer
  •  bulvový celer - ten se hodí na takové ty klasiky jako je bramboračka či svíčková
  • 2 saláty
  • 1 dýně velká a 1 malá - využití dýně v kuchyni má opravdu širokou škálu, například klasická dýňová polévka, pečená dýně či dýňové risoto nebo také plněná dýně po brazilsku, zapečené dýně, quiche s dýní, marocký dýňový kotlík, ale také se hodí do dezertů. Můžete zkusit dýňové tiramisu, dŃovou bábovku či dýňový dort ála mrkváč. A k tomu si můžete udělat dýňové latté. A kdyý vám zbydou bílky z tiramisu, doporučuji je zamrazit a až dojde tiramisu, udělat si malé pavlova :-)
  • 6 vodnic - doporučuji využít jako přílohu: oloupat, nakrájet na měsíčky, smíchat s olivovým olejem a nějakým kořením a upéct dozlatova
  • 2 česneky
  • 1 kg mrkve - Můžete zkusit mrkvovo-zázvorovou polévku ozdobenou koriandrem a pokapanou liímetkou a nebo třeba mrkvový bezlepkový low carb koláč.
  • 3 kg brambor
  • 4 chilli
  • ZBRASLAVSKÁ KPZ
    Vypěstováno v roce 2021
    Vytvořeno službou Webnode
    Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky