Neúpný seznam:1 řapíkatý celer bulvový celer - ten se hodí na takové ty klasiky jako je bramboračka či svíčková2 saláty1 dýně velká a 1 malá - využití dýně v kuchyni má opravdu širokou škálu, například klasická dýňová polévka, pečená dýně či dýňové risoto nebo také plněná dýně po brazilsku, zapečené dýně, quiche s dýní, marocký dýňový kotlík, ale také se hodí do dezertů. Můžete zkusit dýňové tiramisu, dŃovou bábovku či dýňový dort ála mrkváč. A k tomu si můžete udělat dýňové latté. A kdyý vám zbydou bílky z tiramisu, doporučuji je zamrazit a až dojde tiramisu, udělat si malé pavlova :-)6 vodnic - doporučuji využít jako přílohu: oloupat, nakrájet na měsíčky, smíchat s olivovým olejem a nějakým kořením a upéct dozlatova2 česneky1 kg mrkve - Můžete zkusit mrkvovo-zázvorovou polévku ozdobenou koriandrem a pokapanou liímetkou a nebo třeba mrkvový bezlepkový low carb koláč.3 kg brambor4 chilli