ZELNÝ BRAMBOROVÝ SALÁT

vege

Ingredience

  • 350 g brambor
  • 1 čínské zelé (může být i klasické nebo pekingské)
  • bílá část pórku
  • malá sklenice sušených rajčat
  • plechovka černých oliv
  • olivový olej
  • vinný ocet
  • pepř a sůl

Postup

  1. Brambory uvaříme, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  2. Zelí nakrouháme nebo nahrubo nastrouháme, osolíme a pomačkáme.
  3. Pórek nasekáme na drobno, rajčata a olivy nakrájíme.
  4. Zeleninu promícháme, dochutíme kořením a zalejeme olejem z rajčat, olivovým olejem a větší dávkou octa.



ZBRASLAVSKÁ KPZ
Vypěstováno v roce 2021
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky